Hop til hovedindholdet

Nyt Europa logo

AFLYST/UDSKUDT Ambassadebesøg: det tyske formandskab Aflyst

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Torsdag d. 17. september 2020 kl. 17:00 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 17. september 2020 kl. 12:00

Sted

Den tyske ambassade , Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn Den tyske ambassade
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

AFLYST/UDSKUDT Ambassadebesøg: det tyske formandskab Aflyst

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse

Formandsskabet i EU’s ministerråd er henover sommeren overgået til Angela Merkel og Tyskland. Et formandskab, der går ind i en periode med usædvanlige udfordringer, et øget pres om europæisk solidaritet og ambitiøse målsætninger – en cocktail, der selvsagt lægger et tungt ansvar på tyskernes skuldre, fordi retningen for den kommende periode er afgørende for unionens fremtid.

Kroatien har givet formandsstafetten videre midt i den globale corona pandemi, hvor genopretningspakken og den syvårige budgetramme for den europæiske økonomi, sætter sine tydelige spor på EU-budgettet.

Derfor er overskriften på formandskabet, ”Together for Europe’s recovery”, yderst betydningsfuld. En titel, der både indkredser COVID-19, Brexit, ønsket om en mere ambitiøs asyl- og migrationspolitik samt en fælles model for europæisk mindsteløn i alle medlemslande. Det er essentielle emner, som skal sikre solidariteten og samhørigheden mellem de europæiske lande. Derudover er digitalisering og den grønne dagsorden også emner, der krydrer dagsordenen for det næste halve år.

Vi inviterer jer derfor indenfor på den tyske ambassade på Göteborg Pl. 1, 2150 København, hvor vi får et dybere indblik i visionen, prioriteringerne og retningen for det tyske formandskab.

Det bliver enten ambassadøren, Detlev Rünger, eller stedfortrædende ambassadør, Joachim Bleicker, som vil dele deres refleksioner med os.

Arrangementet vil foregå på engelsk.

Bemærk: Der er få pladser til arrangementet, derfor vil vi gerne bede dig om at afmelde, såfremt du ikke kan deltage alligevel, så din plads kan gå til en anden.

Arrangementet har modtaget støtte fra Europa-Nævnet.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Nyt Europa
Tlf: +45 +4520975244
nyteuropa@nyteuropa.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Nyt Europa
Tlf: +45 +4520975244
nyteuropa@nyteuropa.dk