Nyt Europa

Indlæser

Historier om verdensmålene #6 Rent vand og sanitet


Dato og tid

Torsdag d. 19. april 2018 kl. 17:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 19. april 2018 kl. 17:00

Sted

Kristus Kirken
Baggesensgade 7
2200 København N
Denmark

Arrangør

Nyt Europa
+45 28438847
nyteuropa@nyteuropa.dk

Nyt Europa, Globalt Fokus og Magasinet 360 inviterer gennem hele 2018 - i samarbejde med en række partnere, til ‘Historier om verdensmålene'; 17 events med udgangspunkt i de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling - ét event for hvert af målene. Over de 17 events stilles der skarpt på forskellige udfordringer og problematikker relateret til målet, som kalder på og skaber handling.
 
DU som borger er inviteret!
 
Vi vil med dette event fokusere på mål # 6 om Rent vand & sanitet, som er livsafgørende for alles livskvalitet, både i det globale syd og herhjemme i EU.
 
Dette arrangement er lavet i samarbejdet med Vin med Hjerte
 
Miljøstyrelsens specialkonsulent Henrik Dissing står i spidsen for et omfattende vandforsyningsprojekt til Kina, som er finansielt støttet af EU. Han vil med sin baggrund som civilingeniør og ekspertviden om vandforhandlinger orientere om, hvordan man på bedst mulig vis kan fremme viden om vand og udvikling i det globale syd.
 
Men indenfor EU’s grænser, er der også behov for at styrke vores position på vandområdet. Seniorforsker ved Institut for Miljøvidenskab på Århus Universitet Hans Sanderson vil gøre os klogere på, hvordan EU kan få et mere bæredygtigt vandforbrug og berøre hvad vi selv kan gøre som borgere.
 
Vi vil med Historier om verdensmålene give indblik i de 17 mål og udfordringerne på globalt og europæisk plan. Vi ønsker at bidrage til debatten om, hvordan erfaringer fra begge planer kan styrke Danmark i at arbejde for en mere bæredygtig verden.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Nyt Europa
+45 28438847
nyteuropa@nyteuropa.dk