Hop til hovedindholdet

Nyt Europa logo

Grundlovsdag: Vores Stemmer


Dato og tid

Onsdag d. 5. juni 2024 kl. 16:30 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 5. juni 2024 kl. 15:00

Sted

Demokratigarage, Rentemestervej 57, 2400 København NV Demokratigarage
Rentemestervej 57
2400 København NV

Grundlovsdag: Vores Stemmer


En aften der sætter fokus på et mere inkluderende, retfærdigt og mangfoldigt Europa!

Kom og vær med til en tankevækkende og inspirerende aften, hvor vi udforsker feministiske, antiracistiske og dekoloniale perspektiver på Europa-Parlamentsvalget. Vi dykker ned i spændende analyser af vores samfund og politiske system. Dette valg er ikke kun en mulighed for at udøve vores demokratiske rettigheder, men det er også en mulighed for at stemme for et Europa, der er mere inkluderende, retfærdigt og mangfoldigt.

Deltag i en inspirerende samtale med tre markante stemmer inden for aktivisme og social retfærdighed: Emma Holten, Nadeen Archie og Moussa Mchangama. Disse modige individer har dedikeret deres liv til at kæmpe for ligestilling, bekæmpe racisme og dekolonisere tankesæt og institutioner.

  • Emma Holten, en fremtrædende feministisk aktivist og skribent, vil dele sine tanker om, hvordan feminisme kan være en drivkraft for politisk forandring og inklusion.
  • Nadeen Aiche, en engageret antiracistisk aktivist og talsperson, vil bidrage med perspektiver omkring vigtigheden af at kæmpe imod systemisk racisme og for at opbygge et samfund, der anerkender og fejrer mangfoldighed.
  • Moussa Mchangama, en dedikeret fortaler for dekolonialisering og retfærdighed, vil give indsigt i, hvordan vi kan udfordre koloniale strukturer og skabe et mere retfærdigt samfund for alle.

Gennem denne dynamiske samtale håber vi at skabe rum for refleksion, læring og handling. Vi opfordrer alle til at deltage og lade sig inspirere til at tage aktiv del i demokratiet ved at stemme til valget og være med til at forme en fremtid, der er baseret på lighed, retfærdighed og respekt for alle.

Uanset om du er en erfaren aktivist eller blot nysgerrig på at lære mere, er du velkommen til at deltage i denne aften med åbent sind og hjerte. Lad os sammen skabe en dialog og handling for et Europa, der er i sand balance og harmoni.

Sæt kryds i kalenderen på Grundlovsdag d. 5 juni kl. 16.30 og slut dig til os til en aften fyldt med refleksion og handling. Lad os sammen gøre vores stemme hørt til Europa-Parlamentsvalget og arbejde mod en bedre fremtid for os alle.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nyt Europa
Liv Christensen

Tlf: +45 71778864
liv@nyteuropa.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nyt Europa
Liv Christensen

Tlf: +45 71778864
liv@nyteuropa.dk