Hop til hovedindholdet

Nyt Europa logo

Kom til online vejledning i FRi Puljens retningslinjer


Dato og tid

Tirsdag d. 3. oktober 2023 kl. 20:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 3. oktober 2023 kl. 19:00

Sted

Online, https://zoom.us/, Nyt Europa Danmark Online
https://zoom.us/
Nyt Europa Danmark

Kom til online vejledning i FRi Puljens retningslinjer


Grundlæggende rettigheder er en del af det sikkerhedsnet og fælles værdisæt, der binder Europa sammen, og sikrer hele unionens borgere. Men på tværs af EU er grundlæggende rettigheder i stigende grad under pres. Globalt Fokus og Nyt Europa har derfor søsat projektet Fundamental Rights Initiative (Fri), som skal sikre kapacitetsopbygning, fælles fortalervirksomhed og støtte til konkrete rettighedsprojekter i civilsamfundet i Danmark. Fri er medfinansieret af EU. Et af hovedelementer i FRi er FRi PULJEN, der støtter projekter og aktiviteter, der beskytter og promoverer grundlæggende rettigheder i Danmark. Fri Puljen er åben nu med deadline d. 15. oktober 2023. 

 

Globalt Fokus og Nyt Europa ønsker, at Fri Puljen når bredt ud til det mangfoldige dansk civilsamfund, samtidigt er vi klar over, at retningslinjer og processer for puljer kan virke kompliceret og tunge, derfor tilbyder vi rådgivning til ansøgere. Dette online møde er for civilsamfundsaktører med interesse i at søge FRi Puljen. Til mødet gennemgår Globalt Fokus' puljerådgiver Naghmeh M. Kashani de overordnede rammer for puljen og giver gode og konkrete tips til, hvordan man kan gå til værks med sin ansøgning. Det vil også være muligt at få sparring og stille spørgsmål.  

 

Det er en forudsætning for mødet, at man har orienteret sig i FRi Puljens retningslinjer. Puljen kan søges bredt af civilsamfundsaktører, der dækker både de etablerede civilsamfundsorganisationer og græsrodsbevægelser og aktivister, der søger midler til rettighedsprojekter i Danmark 

Link til FRi Puljen 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nyt Europa
Xenia Due

Tlf: +45 +4560566951
nyteuropa@nyteuropa.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nyt Europa
Xenia Due

Tlf: +45 +4560566951
nyteuropa@nyteuropa.dk