Hop til hovedindholdet

Nyt Europa logo

Ambassadebesøg: USA's Ambassade

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Torsdag d. 2. december 2021 kl. 16:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 30. november 2021 kl. 09:00

Sted

USA's Ambassade, Dag Hammarskjölds Allé 24, 2100 København USA's Ambassade
Dag Hammarskjölds Allé 24
2100 København

Ambassadebesøg: USA's Ambassade

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse

Nyt Europa inviterer til policy briefing på den amerikanske ambassade i København.

Kom med d. 2. december og få et indblik i arbejdet med amerikansk-
europæisk diplomati, mød de amerikanske diplomater fra forskellige politikområder, hør hvordan de ser det tværatlantiske samarbejde udfolde sig, stil spørgsmål og få stillet din nysgerrighed.

Der er kun 20 pladser ledige, så skynd dig at melde dig til.

OBS: Medbring ID.

De diplomatiske forbindelser hen over Atlanten har altid haft deres friktioner, men de blev ikke ligefrem bedre under præsident Trump. Derfor startede der en bølge af optimisme, da Joe Biden blev valgt til præsident sidste år.

Men bryllupsferien er ovre, og det er tydeligt USA's diplomatiske vision under Biden er den, som den altid har været: America first. USA har sine egne interesser for øje, og det er ikke altid, at de er på linje med USA's gamle partnere i EU.

Forandringer i USA’s internationale aktiviteter har altid haft direkte indflydelse på EU og dets medlemslande. Det så vi da USA pludseligt træk sig ud af Afghanistan, og vi ser det ved USA stadig større fokus på Asien frem for de gamle allierede.

Når USA ændrer sikkerhedspolitisk kurs har det direkte indflydelse på EU’s sikkerhedsmæssige forhold og fører derfor til store diskussioner internt i EU om EU’s fremtidige rolle som militær aktør.

EU’s (og Danmarks) diplomatiske relationer til USA påvirker det tværatlantiske samarbejde på vigtige områder som sikkerhed, teknologi, økonomi og klima. Derfor er det vigtigt, at vi forholder os til vores kolossale genbo på den anden side af Atlanten.

Coronarestriktioner:
For at blive lukket ind på ambassaden skal du kunne fremvise et GYLDIGT Coronapas. Hvis du har fået dit Coronapas efter at have været smittet, men du IKKE er vaccineret, skal du bære maske under besøget. Har du IKKE et Coronapas, kan du ikke komme ind på ambassaden. Yderligere restriktioner kan forekomme.

Arrangementet er blevet til med støtte fra Europa-Nævnet.


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nyt Europa
Mathias Nyt Europa

Tlf: +45 +4560566951
Mathias@nyteuropa.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nyt Europa
Mathias Nyt Europa

Tlf: +45 +4560566951
Mathias@nyteuropa.dk