Hop til hovedindholdet

Nyt Europa logo

Den Internationale Højskole debattere Europas Fremtid

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Torsdag d. 2. december 2021 kl. 11:00 til 12:40

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 2. december 2021 kl. 03:30

Sted

IPC - International People's College, Montebello Alle 1, 3000 Helsingør IPC - International People's College
Montebello Alle 1
3000 Helsingør

Den Internationale Højskole debattere Europas Fremtid

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse

Som en del af Konferencen om Europas fremtid slår Den Internationale Højskole (International People's College) dørene op til et åbent arrangement om økonomi, forbrug og skovrydning. Arrangement laves i samarbejde med Nyt Europa.

Til arrangementet kan du møde:

Angel L. Vidal, underviser på IPC og tidligere aktiv i the Socialist Youth og the Spanish Youth Council, forelæser for DIS i økonomi og kulturelle forskelle samt tidligere ansat ved FN gennem 25 år. Ved arrangementet vil Angel give en kort introduktion til politikken og økonomien bag hvordan EU agerer over for andre lande.

Jacob Bjelskov Jørgensen, tidligere højskoleelev og i dag projektleder for Nyt Europa, på Konferencen om Europas fremtid samt klimakampagnen Togehter4Forest. Jacob vil i sit inspirationsoplæg komme ind på, hvilken indflydelse EU har på resten af verden og hvad du som borger kan bruge EU til i klimakampen, og hvorfor du skal bruge Konferencen om Europas fremtid til at udtrykke din holdning. Jacob vil ligeledes gennem Kahoot og andre sjove tiltag komme ind på den til dato mest succesfulde klimakampagne i EU’s historie, nemlig #Togther4Forest.

Efterårets landsdækkende arrangementer om EU er en del af satsningen 'Danmark debatterer Europas Fremtid’, der støttes af Europa-Nævnet og er et samarbejde mellem Europa-Nævnet, DEO, Europabevægelsen, Nyt Europa og Folkebevægelsen mod EU i samarbejde med lokale partnere.

Arrangementet vil være på Engelsk

Arrangementet er gratis men kræver tilmelding via nemtilmeld:

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nyt Europa
Tlf: +45 +4560566951
nyteuropa@nyteuropa.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nyt Europa
Tlf: +45 +4560566951
nyteuropa@nyteuropa.dk